Diensten

Drive-In DJ Service

Foursound biedt een volledig verzorgde Drive-In show met of zonder DJ- voor 50-500 personen. Inzetbaar als allround DJ zijn wij bij alle soorten feesten inzetbaar. Van de jaren 60 tot 80, 90’s, 00’s, EDM/House, Hardstyle, of simpelweg gewoon echte feestmuziek! Wij zijn van alle markten thuis. Ook zijn wij in te huren voor de verzorging van kleine festivals/evenementen tussen 250-1000 personen.

Audiovisuele apparatuur

Als officieel verkooppunt levert Foursound een groot scala aan audiovisuele apparatuur. Van populaire merken zoals Showtec en Neutrik, tot merken zoals Soundcraft, Pioneer, JBL en nog veel meer. Verder verhuren wij alles wat u nodig heeft voor een Bruiloft, Abraham-/Sarahfeest, Bedrijfsfeest, Etc.

Live Band Producties

Foursound verzorgt iedere band van volledige technische ondersteuning. Denk hierbij aan licht, geluid en live mixen. Ook bieden wij de mogelijkheid om multisporige opnamens te maken. Deze opnamens kunnen wij vervolgens ook mixen en masteren tot een professionele live set voor op bijvoorbeeld een CD of website.

Feestgelegenheden & evenementen

Heeft u een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, kermis of een ander evenement? Met onze ervaring denken wij graag met u mee over alle technische zaken die hier bij komen kijken. Met genoeg kennis van zaken en mankracht zorgen wij dat uw evenement een groot succes wordt.

Dit geldt voor zowel kleine intieme evenementen als grotere evenementen zoals een bedrijfsfeest of festival.

Ook bieden wij advies over het boeken van een passende live band voor uw evenement. Kijk voor meer informatie hierover op: 

WWW.LEUKEBANDS.NL.

Drive-In DJ Service

Foursound biedt een volledig verzorgde Drive-In show met of zonder DJ voor 50-500 personen. Inzetbaar als allround DJ zijn wij bij alle soorten feesten inzetbaar. Van de jaren 60 tot 80, 90’s, 00’s, EDM/House, Hardstyle, of simpelweg gewoon echte feestmuziek! Wij zijn van alle markten thuis. Ook zijn wij in te huren voor de verzorging van kleine festivals/evenementen tussen 250-1000 personen.

Audiovisuele apparatuur

Als officieel verkooppunt levert Foursound een groot scala aan audiovisuele apparatuur. Van populaire merken zoals Showtec en Neutrik, tot merken zoals Soundcraft, Pioneer, JBL en nog veel meer. Verder verhuren wij alles wat u nodig heeft voor een Bruiloft, Abraham-/Sarahfeest, Bedrijfsfeesten, Etc.

Live Band Producties

Foursound vezorgt iedere band van volledige uitversterking. Denk hierbij aan licht, geluid en live mixen. Ook bieden wij de mogelijkheid om multisporige opnamens te maken. Deze opnamens kunnen wij vervolgens ook mixen en masteren tot een professionele live set voor op bijvoorbeeld een CD of website.

  Contact

Contact

Voor vragen over ons, onze services of voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Contact formulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Volg ons!